איש החזון והמנכ״ל של חברת חטיפי הבריאות קיינד מגיש מדריך רב השראה להצלחה בעסקים, בחיים ובמשימה החשובה מכול – בניית עולם רחום יותר.
כשדניאל לובצקי הקים את קיינד חטיפי בריאות ב- 2004 , הוא ביקש לקרוא תיגר על הדעה הרווחת שחטיפים אינם יכולים להיות גם טעימים וגם בריאים, גם נגישים וגם טבעיים.
עשר שנים לאחר מכן, כוחה המהפכני של הפילוסופיה של החברה, הדוגלת ב״גם-וגם״, הביא את החברה לשיאים מדהימים של הישגים. קיינד היתה ליצרנית החטיפים הבריאים בעלת הצמיחה המהירה ביותר בארצות הברית. בד בבד, תנועת קיינד – הייעוד החברתי של החברה להפוך את העולם לטוב קצת יותר – חוללה יותר ממיליון מעשים טובים ברחבי העולם.
בספרו מתשוקה להצלחה משתף אותנו לובצקי בעקרונות המהפכניים שעיצבו את המודל העסקי של קיינד והובילו להצלחתה, ומגיש מבט אישי מאוד על חלוץ של יזמות חברתית. לובצקי, שקיבל את השראתו מאביו אשר שרד את השואה בזכות טוב לבם של זרים, התחיל את הקריירה שלו במכירה מדלת-לדלת של ממרח עגבניות מיובשות בשמש, שיוצר בשיתוף פעולה של ערבים ויהודים במזרח התיכון למוד המלחמות. למרות הכישלונות בראשית הדרך הוא לא איבד את אמונתו בחזונו לעסק ״לא-רק-למטרות-רווח״ – עסק שמוכר מוצרים מצוינים וגם עוזר להפוך את העולם למקום טוב יותר.
בעוד חברות אחרות מניחות לנסיבות לאלץ אותן לבחור בין שתי האפשרויות המנוגדות לכאורה, האנשים בקיינד אומרים ״גם-וגם״. בבסיסו, הרעיון הזה קורא תיגר על הנחות ועל פשרות כוזבות. הוא קורא לא להתפשר על פחות ולהיות מוכנים לקחת סיכונים, בדרך כלל פיננסיים. הוא קורא ללמוד לחשוב ללא גבולות ובאופן ביקורתי, ולבחור במה שבמבט ראשון נראה כמו דרך קשה יותר כדי לקבל תמורה רבה יותר בעתיד.
מתשוקה להצלחה הוא ספר מרתק ומלא השראה, המראה כיצד עוצמתו של ״גם-וגם״ חוללה פלאים בחברה אחת – ועשויה להעצים את הדור הבא של יזמים חברתיים, לשפר את שורת הרווח שלהם וגם לשנות את העולם.